Klant of product?

Het belang van de online etalage van elk bedrijf wordt steeds groter.
Wat is het belang van een website, webshop, social media en online marketing in de horecasector? En hoe maak je je online visibiliteit helemaal up to date? 
In deze sessie overlopen we verschillende online kanalen die een horecazaak kan gebruiken om nog meer klanten en te trekken en zo de omzet te verhogen.

Praktisch

Organisatie: Hogeschool VIVES, studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde

Doelgroep: leerlingen 2e en 3e graad ASO, BSO en TSO. De inhoud en het niveau zijn verschillend voor de tweede en derde graad.

Studiedomein: Horeca en voeding

Taal: Nederlands

Categorie: lezing

Duur: 1 lesuur

Locatie: VIVES Brugge Xaverianenstraat of op jouw school

Max. aantal deelnemers: geen beperking

Datums: op aanvraag

Kostprijs: gratis

contact

Tania Corbanie

Meld je aan voor een workshop

  • Huidige Contactgegevens
  • Gegevens school en klas
  • Indienen
  • Compleet