• radiogaga.png

Radio Gaga: de kracht van verhalen

Radio Gaga: de kracht van verhalen, in het kader van keuzetraject (z)ondernemen) aan VIVES Zuid

Joris Hessels en Dominique Van Malder kennen we van het populaire TV-programma Radio Gaga dat vorig najaar op Canvas te zien was. In Radio Gaga trekken ze met hun zelfgebouwde mobiele radiostudio naar verschillende locaties in België om er enkele dagen bijzondere lokale radio te maken. Dat allemaal met één simpele vraag: welk nummer wil je horen?

Radio Gaga gaat op zoek naar nuance, humor en ontroering, en naar de ziel en de soundtrack van een bepaalde plek. Wat is zo uniek aan die biotoop, en wat verbindt de mensen die er leven? Zo willen ze kwetsbare mensen een stem geven.

Tijdens deze lezing gunnen ze ons een blik achter de schermen van het programma, hebben ze het over de ontstaansgeschiedenis van Radio Gaga, lezen ze een uit hun boek voor, laten enkele filmpjes uit de oude Gaga-doos zien, leggen ze misschien een plaatje ter troost op en luisteren ze naar al uw vragen…

De lezing vindt plaats op maandag 19 maart 2018 in het VIVES Innovation Centre. De lezing is gratis voor studenten en docenten van VIVES. Anderen betalen 10 euro.

Deel dit via

maandag 19 maart 2018 van 19u tot 21u

10 euro voor niet-studenten en niet-docenten van VIVES.