WEBINAR
DINSDAG 9 NOVEMBER OM 13 UUR

Staan we aan het begin van een voedselevolutie? Misschien wel, want er is toch heel wat aan het veranderen. Nieuwe producten vinden steeds meer ingang maar zijn die alternatieven even voedzaam en gezond? Wat is het effect van voeding op je gezondheid?

An Callens, onderzoeker bij het expertisecentrum agro en biotechnologie van VIVES vertelt je er meer over.

 

Bij VIVES willen we wetenschap en praktijkgericht onderzoek toegankelijk maken voor iedereen. Daarom ontwikkelden we een reeks filmpjes (kennisclips, max 10 minuten) die we telkens online lanceren met een korte webinar waarbij je ook vragen kan stellen aan de betrokken onderzoeker. De inhoud is laagdrempelig en laat je proeven van enkele inzichten en bevindingen. We hopen je te inspireren! 

Het programma start telkens met een verwelkoming, vervolgens zie je in primeur de kennisclip en aansluitend is er mogelijkheid om vragen te stellen of in debat te gaan.   

Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk.
Je ontvangt de link voor deelname kort voordien.
Toegankelijk voor iedereen! 

Duur maximum 30 minuten.

 

Volgende kennisclips  

 

  • Leren kinderen minder omdat de meester teveel praat?
    Remko Meys, expertisecentrum Onderwijsinnovatie
    Dinsdag 23 november om 13 uur
     
  • OMG, een roeiboot inscannen, waarom zou je dat doen?
    Oliver DeWolf, expertisecentrum Smart Technologies
    Dinsdag 30 november om 13 uur
     
  • Meten is weten, zeker als het gaat over lekker en gezond eten
    Lien Van den Broeck, Foodlab
    Dinsdag 7 december om 13 uur

 

Daags voor de webinar ontvang je de link in je mailbox.

MELD JE NU AAN VOOR DEZE WEBINAR

Staan we aan het begin van een voedselrevolutie?