WEBINAR
DINSDAG 30 NOVEMBER OM 13 UUR

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het scannen van grote objecten in 3D? Waarom kan dit nuttig zijn en hoe kan je het toepassen?  Oliver DeWolf, onderzoeker bij het expertisecentrum Smart Technologies van VIVES deelt in deze kennisclip waarom technologie een meerwaarde kan zijn aan de hand van een boeiende case.

Het programma start telkens met een verwelkoming, vervolgens zie je in primeur de kennisclip en aansluitend is er mogelijkheid om vragen te stellen of in debat te gaan.   

Deelname is gratis. We vragen je wel om je aan te melden via het formulier hieronder. Je ontvangt daags voordien een herinnering en de link om deel te nemen. Toegankelijk voor iedereen! Duur maximum 30 minuten.

Sluit je last-minute aan? Dan kan je ook meteen deelnemen via de link hieronder. 

meteen deelnemen
Meeting ID: 986 4169 5820
Passcode: V4SRc7

 

Bij VIVES willen we wetenschap en praktijkgericht onderzoek toegankelijk maken voor iedereen. Daarom ontwikkelden we een reeks filmpjes (kennisclips, max 10 minuten) die we telkens online lanceren met een korte webinar waarbij je ook vragen kan stellen aan de betrokken onderzoeker. De inhoud is laagdrempelig en laat je proeven van enkele inzichten en bevindingen. We hopen je te inspireren! 

 

Volgende kennisclip
 

  • Meten is weten, zeker als het gaat over lekker en gezond eten
    Lien Van den Broeck, Foodlab
    Dinsdag 7 december om 13 uur

MELD JE NU AAN VOOR DEZE WEBINAR