WEBINAR
DINSDAG 7 DECEMBER OM 13 UUR

We wonen in een regio waar massaal diepvriesgroenten, pasta en frietjes geproduceerd worden. Men noemt West-Vlaanderen niet voor niets het hart van de voedingsindustrie. Maar hoe kan de voedingssector blijven innoveren om steeds gezondere en smaakvollere producten af te leveren? We leggen het stap voor stap uit. Verder staan we ook stil bij de effecten van voeding op onze gezondheid. Want meten is weten!

Lien Van den Broeck, coördinator bij het Foodlab van VIVES deelt in deze kennisclip waarom innoveren in voeding zo belangrijk is.

Het programma start met een verwelkoming, vervolgens zie je in primeur de kennisclip en aansluitend is er mogelijkheid om vragen te stellen of in debat te gaan.   

Deelname is gratis. We vragen je wel om je aan te melden via het formulier hieronder. Je ontvangt daags voordien een herinnering en de link om deel te nemen. Toegankelijk voor iedereen! Duur maximum 30 minuten.
 

Sluit je last-minute aan? Dan kan je ook meteen deelnemen via de link hieronder. 

Meteen deelnemen >
Meeting ID: 953 1763 5753
Passcode: r0kQBK

Bij VIVES willen we wetenschap en praktijkgericht onderzoek toegankelijk maken voor iedereen. Daarom ontwikkelden we een reeks filmpjes (kennisclips, max 10 minuten) die we telkens online lanceren met een korte webinar waarbij je ook vragen kan stellen aan de betrokken onderzoeker. De inhoud is laagdrempelig en laat je proeven van enkele inzichten en bevindingen. We hopen je te inspireren! 

 

MELD JE NU AAN VOOR DEZE WEBINAR