Deze studiedag gaat door op dinsdag 30 januari 2024 van 9u-16u in Hogeschool VIVES Campus Brugge - Xaverianenstraat. We nodigen graag iedereen uit die als onderwijsprofessional (ondersteuner, zorgcoördinator, leerlingbegeleider, CLB-medewerker, diversiteitscoördinator, studie- en trajectbegeleider,...) betrokken is bij inclusief basis-, secundair of hoger onderwijs.

Tijdens deze studiedag nemen we het Profiel voor inclusief professioneel leren van leraren als vertrekpunt. Concreet zoomen we in op het waarderen van diversiteit, op het ondersteunen van alle leerlingen/studenten en op het samenwerken als onderwijsprofessionals. Prof. Dr. Elke Emmers, orthopedagoog Beno Schraepen en Inclusive Communication Expert Hanan Challouki delen hun inzichten en onderzoeksresultaten omtrent inclusie en inclusief onderwijs. In de workshoprondes trainen we praktijkgerichte vaardigheden.

Ben je ondertussen benieuwd naar het volledige programma? Vul dan hieronder je gegevens in, zodat je binnenkort als eerste alle verdere info ontvangt. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven, laat dan hier je gegevens achter en je ontvangt een bericht van zodra de registraties starten.