De beperkte houdbaarheid van voedingsproducten leidt tot last-minute wijzigingen in initiële
bestelvolumes, waardoor voedingsbedrijven zich gedwongen zien om snel te schakelen en
hun productieplanning aan te passen. Het project Smart Meal Planning zal de toepassing
van AI demonstreren in het voorspellen van productiehoeveelheden. Ontdek tijdens deze
kick-off hoe de onderzoekers dit zullen aanpakken en welke resultaten je kunt verwachten.
Op 23 januari vindt de aftrap plaats van het TETRA-project 'Smart Meal Planning', georganiseerd door Flanders’ FOOD, VIVES en KU Leuven. Tijdens dit evenement krijg je inzicht in het onderzoek dat zal worden uitgevoerd en leer je de betrokken partijen van dit project kennen. De netwerkreceptie biedt een kans om in contact te komen met de projectpartners en bedrijven die uitdagingen ervaren met last-minute wijzigingen in productieplanning, evenals bedrijven uit de AI-sector.
Aanmelden
Dit event is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Nodig gerust collega's of geïnteresseerden uit.