Deborah Ostrega aan de zang en Ernst Löw op gitaar

Op maandag 6 december nodigen we jullie graag uit voor een concert over ‘De donkere kant van liefde’ met onder meer Deborah Ostrega en Ernst Löw. De voorstelling begint om 20u, onthaal vanaf 19u30. De show vindt plaats in het auditorium van VIVES campus Brugge Xaverianenstraat.

Deze voorstelling wil sensibiliseren rond het thema ‘familiaal geweld’ en is toegankelijk voor zowel studenten, docenten, stagepartners als het bredere geïnteresseerde publiek.

“We volgen het verhaal van Johanna die gevangen zit in een ongezonde relatie, we zoeken samen met het publiek naar een uitweg. De voorstelling raakt, ontroert, zalft, … en zet mensen aan om niet blind te zijn voor de moeilijkheden in relaties van henzelf en van anderen. Met deze concerten reflecteren we rond familiaal geweld.”

De voorstelling is volledig gratis. Wie wil, kan ter plaatse een vrije bijdrage schenken aan Vzw zijn.

Meld je aan voor De donkere kant van liefde

Aanmelden kan tot en met 29 november. Dit event werkt met Covid Safe Ticket.

Ik kom als ...
Opleiding
Adres
Covid Safe App VIVES

CovidSafe-app

Hogeschool VIVES zet vol in op een veilige omgeving. Daarom organiseert VIVES dit evenement conform de geldende coronamaatregelen. Dat betekent dat we je vragen om:

  • je identiteitskaart en je Covid Safe Ticket klaar te houden, via de CovidSafe-app of op papier;
  • een mondmasker te dragen en voldoende afstand te houden terwijl je wacht om binnen te komen.

Dat betekent ook dat zodra je QR-code geldig gescand is en je binnen bent, het mondmasker af mag en anderhalve meter afstand houden niet meer hoeft.

Dit evenement is alleen toegankelijk voor wie in het bezit is van een geldig Covid Safe Ticket.