Campus Torhout

VIVES Torhout

VIVES Torhout

Welkom op de Torhoutse campus van Hogeschool VIVES. Torhout is misschien een kleinere stad maar beschikt niettemin over een pak faciliteiten waarvan ook jij als student kan genieten. Sport kan je beoefenen op de diverse binnen- en buitensportterreinen en het zwembad. Cultuur kan je opsnuiven in de theater- en filmzalen. Daarnaast telt Torhout meerdere leuke studentencafés en -restaurants, en een studentenresidentie en kamers nabij de campus.

De campus is vlot bereikbaar ligt op amper 5 minuten stappen van het station. Je kan er ook in de directe nabijheid je wagen parkeren of op de campus je fiets stallen. De campus beschikt overal over wifi, een vrij toegankelijk computerlokaal, goed uitgeruste bibliotheek, sportzaal en dansstudio. Er zijn op de campus warme en koude maaltijden te verkrijgen en bovendien is er een bruisende peda met een pak activiteiten voor de studenten.

De campus beschikt over een volledig uitgeruste keuken voor voeding-verzorging, een wellnessruimte voor bio-esthetiek, een kapsalon voor haartooi, een opnamestudio in het lokaal voor muzische vorming, een ‘alles-er-op-en-er-aan’ sportzaal, een modern talenpracticum, pc-lokalen met de nieuwste snufjes, en aparte en aangepaste vaklokalen voor: geschiedenis, fysica, biologie, aardrijkskunde, beeldende vorming, technologische opvoeding.

Een warme stad met een hart voor studenten

To do in VIVES Torhout

Ontdek wat je allemaal kan beleven in VIVES Torhout