student

VIVES Roeselare

We zijn een warme hogeschool, waar een open sfeer heerst. We bieden studenten veel vrijheid, maar moedigen hen tegelijk ook aan om verantwoordelijkheid voor die keuzevrijheid op te nemen, een filosofie die aanslaat en sterk gewaardeerd wordt!

De campus ligt in het stadcentrum op wandelafstand van tal van faciliteiten. Het hogeschoolgebouw in de Wilgenstraat is recent gerenoveerd en biedt tal van faciliteiten om studeren boeiend te maken. Het studielandschap, de labs, de praktijklokalen, het praktijkcentrum land- en tuinbouw, maar zeer zeker ook onze aula’s zijn uitgerust met de meest moderne leermiddelen om op een comfortabele manier in groep of individueel te studeren.

Op vijf minuten stappen is er ook een parking aanwezig met 110 parkeerplaatsen (Bollenstraat). Roeselare zelf is een gezellige provinciestad in het centrum van West-Vlaanderen, die van overal goed bereikbaar is. Roeselare is een groot openlucht winkelcentrum. Voor de kleine en grote honger kun je terecht op de Grote Markt, in de Zuidstraat en de Iepersestraat, en op een van de vele terrasjes natuurlijk. Je zult het weekend nodig hebben om uit te rusten!

Vliegt de blauwvoet, storm op zee!

To do in VIVES Roeselare

Ontdek wat je allemaal kan beleven in VIVES Roeselare