Het studentenrestaurant is elke dag geopend van 11.00 u. tot 13.30 u. Je kan er terecht voor een lekkere lunch, salad bar, een verrassend tussendoortje of een snelle hap. Je kan er afspreken voor een gezellige téte-a-téte met je medestudenten of je maaltijd meenemen in een take-away schotel. Culinaire verwennerij op studentenniveau. 

Weekmenu

Menu van 11/12 t.e.m. 15/12

Vrijdagmiddag 22 december is er een kerstlunch:
varkenshaasje met wildsaus, wintergroenten en gratin Dauphinois.
Als dessert is er een heerlijke kerstbûche met koffie.
Dit voor de prijs van 8.40 euro.

Enkel mogelijk als je vooraf hebt gereserveerd. Inschrijven op [email protected] met vermelding 'kerstmenu'.

Inschrijven kan tot en met 18 december.

We maken er een mooi eindejaarsmoment van.

Thomas, Sophie en Sodexo team

 

Maandag

  • Soep: wortelsoep
    carrot soup
  • Daily: blinde vink met vleesjus en balsamico, bonen en aardappelpuree
    blind finch with balsamic, beans and mashed potatoes
  • Veggie: wok met kip, paksoi en rijst
    wok with chicken, bok choy and rice
  • Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
    vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes
  • Pasta: spaghetti Bolognaise
  • Pasta veggie: 4-kazen
    4 cheeses
  • Snack: panini met tonijn en tomaat
    panini tuna and tomato

Dinsdag

  • Soep: tomatensoep
    tomato soup
  • Daily: kippenbout, dragonsaus met witte wijn, appelmoes en aardappelkroketten
    chicken leg, tarragon sauce with white wine, apple puree, potatoes croquettes
  • Veggie: wortelsticks, ntartaarsaus en erwtenpuree (v)
    carrot stick, tartare sauce and mashed pea potatoes
  • Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
    vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes
  • Pasta: spaghetti Bolognaise
  • Pasta veggie: 4-kazen
    4 cheeses
  • Snack: 2 croque monsieur en salad bar

Woensdag

  • Soep: erwtensoep
    pea soup
  • Daily: kalkoenbrochette met currysaus, wokgroenten met rijst
    turkey skewer, curry sauce, stir-fried vegetables and rice
  • Veggie: rode bietburger, bloemkoolstampot en mosterd 
    beetroot burger, cauliflowerstew musterd
  • Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
    vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes
  • Pasta: spaghetti Bolognaise
  • Pasta veggie: 4-kazen
    4 cheeses
  • Snack: Quiche met prei (v)*
    Quiche with leeks

Donderdag

  • Soep: preisoep
    leek soup
  • Daily: no beef burger, erwtencoulis, bonen en aardappelpuree, gestoofde pompoen en aardappelpuree
    no beef burger, green peas coulis, beans and mashed potatoes
  • Veggie: Parmentier met linzen, prei en wortelen
    parmentier with leek, lentils and carrots
  • Pop-Up: kip curry met kokosmelk, mie noedels met Aziatische groenten
    chicken curr with coconut, noodles served with Azian vegetables
  • Pasta: spaghetti Bolognaise
  • Pasta veggie: 4-kazen
    4 cheeses
  • Snack: panini 3 kazen
    panini 3 cheeses

Vrijdag

  • Soep: witloofsoep
    chicory soup
  • Daily: koolvis filet Riviera (tomaat, olijven, rode ui, basilicum), aardappelen met olijfolie
    pollock filet Riviera, potatoes with olive oil
  • Veggie: omelet met kruiden, wedges en salad bar
    ometette with herbs, wedges and salad bar
  • Pop-Up: kip curry met kokosmelk, mie noedels met Aziatische groenten
    chicken curry with coconut, noodles served with Azian vegetables
  • Pasta: spaghetti Bolognaise
  • Pasta veggie: 4-kazen
    4 cheeses
  • Snack: worstenbroodje
    sausage roll

Weekmenu

Menu van 18/12 t.e.m.22/12

ter info: Tijdens de examenperiode is enkel de Bread pit open.

Je kan er ook terecht voor een meeneem warme maaltijd.

Maandag

  • Soep: broccolisoep
    broccolisoup
  • Daily: rundsreepjes Stroganoff met paprika en rijst
    beef strips Stroganoff, with bell pepper and rice
  • Veggie: Teriyaki gehakt met krokante groenten en rijst
    minced meat teriyaki with crispy vegetables and rice
  • Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
    meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries
  • Pasta: ham en kaassaus
    ham and cheesesauce
  • Veggie pasta: Bolognaise (v)
  • Snack:  quiche met prei
    quiche with leek

Dinsdag

  • Soep: savooikoolsoep
    white cabbage soup
  • Daily: kefta van lam en yoghurtsaus, wortelen op Marokaanse wijze, bulgur
    lamb kofta with yoghurt, Moroccan-style carrots and Bulgur
  • Veggie: gevulde paprika met quorn, tomatensaus en rijst
    stuffed peppers with quorn, tomato sauce and rice
  • Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
    meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries
  • Pasta: ham en kaassaus
    ham and cheesesauce
  • Veggie pasta: Bolognaise (v)
  • Snack: worstenbroodje
    sausage roll

Woensdag

  • Soep: preisoep
    leek soup
  • Daily: kipfilet met currysaus, ananas en rijst
    sautéed chicken breast with curry sauce, pine apple and rice
  • Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
    meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries
  • Pasta: ham en kaassaus
    ham and cheesesauce
  • Veggie pasta: Bolognaise (v)
  • Snack: panini ham en tomaat

Donderdag

  • Soep: tomatensoep 
    tomato soup
  • Daily: hamrolletjes met witloof, aardappelpuree
    chicon gratin with ham, mached potatos
  • Veggie: filetreepjes met savooistompot en rode wijnsaus
    filet strips with savoy cabbage stew and red wine sauce
  • Pop-Up: hutsepot met worst
    hochepot with sausage
  • Pasta: ham en kaassaus
    ham and cheesesauce
  • Veggie pasta: Bolognaise (v)
  • Snack: nacho's met topping

Vrijdag

  • Soep: witloofsoep
    chicory soup
     
  • Kerstlunch enkel op reservering
    (tot en met maandag 18/12)

Elke dag een alternatieve keuze van warme groenten en zetmeel.