
Studentenrestaurant
Het studentenrestaurant is elke dag geopend van 11.00 u. tot 13.30 u. Je kan er terecht voor een lekkere lunch, salad bar, een verrassend tussendoortje of een snelle hap. Je kan er afspreken voor een gezellige téte-a-téte met je medestudenten of je maaltijd meenemen in een take-away schotel. Culinaire verwennerij op studentenniveau.
Weekmenu
Menu van 11/12 t.e.m. 15/12
Vrijdagmiddag 22 december is er een kerstlunch:
varkenshaasje met wildsaus, wintergroenten en gratin Dauphinois.
Als dessert is er een heerlijke kerstbûche met koffie.
Dit voor de prijs van 8.40 euro.
Enkel mogelijk als je vooraf hebt gereserveerd. Inschrijven op [email protected] met vermelding 'kerstmenu'.
Inschrijven kan tot en met 18 december.
We maken er een mooi eindejaarsmoment van.
Thomas, Sophie en Sodexo team
Maandag
- Soep: wortelsoep
carrot soup - Daily: blinde vink met vleesjus en balsamico, bonen en aardappelpuree
blind finch with balsamic, beans and mashed potatoes - Veggie: wok met kip, paksoi en rijst
wok with chicken, bok choy and rice - Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes - Pasta: spaghetti Bolognaise
- Pasta veggie: 4-kazen
4 cheeses - Snack: panini met tonijn en tomaat
panini tuna and tomato
Dinsdag
- Soep: tomatensoep
tomato soup - Daily: kippenbout, dragonsaus met witte wijn, appelmoes en aardappelkroketten
chicken leg, tarragon sauce with white wine, apple puree, potatoes croquettes - Veggie: wortelsticks, ntartaarsaus en erwtenpuree (v)
carrot stick, tartare sauce and mashed pea potatoes - Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes - Pasta: spaghetti Bolognaise
- Pasta veggie: 4-kazen
4 cheeses - Snack: 2 croque monsieur en salad bar
Woensdag
- Soep: erwtensoep
pea soup - Daily: kalkoenbrochette met currysaus, wokgroenten met rijst
turkey skewer, curry sauce, stir-fried vegetables and rice - Veggie: rode bietburger, bloemkoolstampot en mosterd
beetroot burger, cauliflowerstew musterd - Pop-Up: koninginnenhapje met bladerdeeg, tuinkers en aardappelpuree
vol-au-vent with puff pastry, cress, mashed potatoes - Pasta: spaghetti Bolognaise
- Pasta veggie: 4-kazen
4 cheeses - Snack: Quiche met prei (v)*
Quiche with leeks
Donderdag
- Soep: preisoep
leek soup - Daily: no beef burger, erwtencoulis, bonen en aardappelpuree, gestoofde pompoen en aardappelpuree
no beef burger, green peas coulis, beans and mashed potatoes - Veggie: Parmentier met linzen, prei en wortelen
parmentier with leek, lentils and carrots - Pop-Up: kip curry met kokosmelk, mie noedels met Aziatische groenten
chicken curr with coconut, noodles served with Azian vegetables - Pasta: spaghetti Bolognaise
- Pasta veggie: 4-kazen
4 cheeses - Snack: panini 3 kazen
panini 3 cheeses
Vrijdag
- Soep: witloofsoep
chicory soup - Daily: koolvis filet Riviera (tomaat, olijven, rode ui, basilicum), aardappelen met olijfolie
pollock filet Riviera, potatoes with olive oil - Veggie: omelet met kruiden, wedges en salad bar
ometette with herbs, wedges and salad bar - Pop-Up: kip curry met kokosmelk, mie noedels met Aziatische groenten
chicken curry with coconut, noodles served with Azian vegetables - Pasta: spaghetti Bolognaise
- Pasta veggie: 4-kazen
4 cheeses - Snack: worstenbroodje
sausage roll
Weekmenu
Menu van 18/12 t.e.m.22/12
ter info: Tijdens de examenperiode is enkel de Bread pit open.
Je kan er ook terecht voor een meeneem warme maaltijd.
Maandag
- Soep: broccolisoep
broccolisoup - Daily: rundsreepjes Stroganoff met paprika en rijst
beef strips Stroganoff, with bell pepper and rice - Veggie: Teriyaki gehakt met krokante groenten en rijst
minced meat teriyaki with crispy vegetables and rice - Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries - Pasta: ham en kaassaus
ham and cheesesauce - Veggie pasta: Bolognaise (v)
- Snack: quiche met prei
quiche with leek
Dinsdag
- Soep: savooikoolsoep
white cabbage soup - Daily: kefta van lam en yoghurtsaus, wortelen op Marokaanse wijze, bulgur
lamb kofta with yoghurt, Moroccan-style carrots and Bulgur - Veggie: gevulde paprika met quorn, tomatensaus en rijst
stuffed peppers with quorn, tomato sauce and rice - Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries - Pasta: ham en kaassaus
ham and cheesesauce - Veggie pasta: Bolognaise (v)
- Snack: worstenbroodje
sausage roll
Woensdag
- Soep: preisoep
leek soup - Daily: kipfilet met currysaus, ananas en rijst
sautéed chicken breast with curry sauce, pine apple and rice - Pop-Up: luikse balletjes, ijsberg en frieten
meat balls of Liège, iceberg lettuce and French fries - Pasta: ham en kaassaus
ham and cheesesauce - Veggie pasta: Bolognaise (v)
- Snack: panini ham en tomaat
Donderdag
- Soep: tomatensoep
tomato soup - Daily: hamrolletjes met witloof, aardappelpuree
chicon gratin with ham, mached potatos - Veggie: filetreepjes met savooistompot en rode wijnsaus
filet strips with savoy cabbage stew and red wine sauce - Pop-Up: hutsepot met worst
hochepot with sausage - Pasta: ham en kaassaus
ham and cheesesauce - Veggie pasta: Bolognaise (v)
- Snack: nacho's met topping
Vrijdag
- Soep: witloofsoep
chicory soup
- Kerstlunch enkel op reservering
(tot en met maandag 18/12)
Elke dag een alternatieve keuze van warme groenten en zetmeel.