Inschrijving student

Praktisch

Wanneer?

  • donderdag 17 november
  • 18.30 u. onthaal
  • 19 u. presentatie verder studeren in het hoger onderwijs
  • 20.30 u. vragen en (uiteraard!) antwoorden
  • 21 u. geschat einde

Waar?

Voor wie?

De studieavond is bedoeld voor ouders, maar uiteraard zijn ook toekomstige studenten van harte welkom.

Op donderdagavond 17 november 2022 organiseert VIVES een infoavond voor ouders met algemene info over studeren in het hoger onderwijs.

Wat is het verschil tussen een graduaat, een bachelor en een master? Wat is leerkrediet? Hoe werkt het examensysteem? Hoe ziet een jaar in het hoger onderwijs eruit? En: wat kost het? Je zit ongetwijfeld met vragen, wij bieden je graag antwoorden.

VIVES is de grootste hogeschool van West-Vlaanderen en zelfs een van de grootste van het land. Toch betekent dat niet dat deze infoavond louter bedoeld is voor ouders van toekomstige VIVES-studenten. Op deze infoavond brengen Johan De Langhe, directeur van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde, en Patricia Waerniers, directeur onderwijsbeleid op een gevatte en neutrale manier informatie over het hogeschoollandschap. Er is nadien ruimte voor al jouw vragen. Op de infoavond voor ouders is er geen specifieke informatie over de verschillende opleidingen van VIVES. Daarvoor ontvangen we je graag op onze infodagen.

Meld je nu aan voor deze infoavond

Aanmelden voor dit evenement kan tot en met 17 november 2022 om 18u. Meld je alvast aan op de nieuwsbrief voor ouders en blijf op de hoogte!