• psychotherapie.png

Stapsgewijs aanpakken van problemen samen met het cliëntsysteem - module A1

Stapsgewijs aanpakken van problemen samen met het cliëntsysteem. Aangeboden in: januari – februari 2019 (module A1) - Een samenwerking tussen Miras en VIVES Zuid

In deze bijscholing presenteren we een gefaseerd begeleidingsmodel waarbij de verschillende stappen doorlopen worden in de context/gezinsbegeleiding van de intake tot het afronden van de begeleiding. Verschillende denkkaders zoals het cognitief  gedragstherapeutisch model, contextuele hulpverlening enz … worden hierbij geïntegreerd.

Na deze bijscholing kan je als hulpverlener doelgericht en systematisch een contextbegeleiding opzetten. Je kan tevens verschillende denkkaders op maat inpassen in de verschillende stappen van het begeleidingsproces. Je bent sterker in het analyseren van problematieken, het opstellen van doelstellingen en het uittekenen van strategieën én dit samen met het cliëntsysteem. Je doel is om het cliëntsysteem sterker te maken.

Data

Telkens op vrijdag:
25/01 - 01/02 - 15/02 - 22/02/2019

Lesgever

Mark Van De Pontseele

Praktisch

Kostprijs voor de modules ingericht in 2018-2019: € 175 per bijscholing. Wanneer je werkgever de bijscholing betaalt dan bezorg je ons een ingevulde verklaring van betaling door de werkgever (zie website).

Inschrijven: Je kunt inschrijven via de website van Miras voor de bijscholingen die doorgaan in de periode september 2018 – juni 2019. Heb je interesse voor een van de thema’s die momenteel nog niet worden aangeboden, dan kan je via deze link je interesse kenbaar maken. We houden je dan vrijblijvend op de hoogte van de programmatie.

Deel dit via
€ 175
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Mark Van De Pontseele+32 56 32 19 19
mail mij