• bemiddeling.png

Specialisatiemodule familiale bemiddeling

Specialisatiemodule familiale bemiddeling aan VIVES Zuid

Deze specialisatiemodule van het postgraduaat familiale bemiddeling en bemiddeling sociale zaken gaat dieper in op de juridische, sociologische en psychologische aspecten van familiale conflicten. Een erkend bemiddelaar met ruime ervaring geeft training waarbij de kennis en vaardigheden die in de basismodule verworven werden, in de specifieke context van familiale conflicten toegepast worden.

Toelatingsvoorwaarden

Om tot deze specialisatie toegelaten te worden, moet je eerst de basismodule bemiddeling of een gelijkwaardige basisopleiding over bemiddeling hebben gevolgd.

  • Masters, licentiaten of gelijkgestelde diploma’s in de Humane Wetenschappen. Andere masters of licentiaten kunnen, na een oriënteringsgesprek, toegelaten worden op grond van relevante ervaring of professionele motivatie.
  • Academische of professionele bachelors, of gelijkgestelde diploma’s in de Humane Wetenschappen. Andere bachelors kunnen, na een oriënteringsgesprek, toegelaten worden op grond van relevante ervaring of professionele motivatie.

Praktisch

De lessen vinden telkens plaats op vrijdag. De lesdagen in 2016-2017 zijn gepland op de volgende data:

  • colleges en practicum: vrijdag 3, 10, 17 en 24 februari 2017, vrijdag 10, 17, 24, en 31 maart en 21 april 2017
  • evaluatiemomenten: het examen bestaat uit twee delen: 12 mei 2017: schriftelijk examen, 29 mei 2017: rollenspel

Inschrijven

Om in te schrijven neem je per mail contact op met [email protected]

Deel dit via
S

Dit is een specialisatie binnen een professionele bacheloropleiding. Na een gemeenschappelijk gedeelte voor elke student, kies je in het tweede of derde jaar voor een specifieke uitdieping van een aspect van je opleiding.

950 euro
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Natalie Uyttenhove+32 56 26 41 50
mail mij
Ontvang de brochure