• podo01.png
  • podo02.png

Postgraduaat duurzame ontwikkeling

Postgraduaat duurzame ontwikkeling - Jouw engagement voor internationale samenwerking! aan VIVES Zuid

Integreer de duurzame ontwikkelingsdoelen: People (module duurzaam samenleven), Planet (module duurzaam leefmilieu), Prosperity (module duurzaam ondernemen), Peace (module duurzame vrede en rechtvaardigheid) en Partnership (module internationale samenwerking), in een internationale stage.

Het postgraduaat duurzame ontwikkeling beoogt een integratie van de duurzame ontwikkelingsdoelen - als theoretisch referentiekader - in een internationale stage. Je leert aan de hand van de globale doelen voor duurzame ontwikkeling een exploratieve analyse opmaken (behoeften, context en situatie), een strategische planning uitwerken (inclusief de zoektocht naar duurzame financiering van de programmatie) en een evaluatie uitvoeren.

Het postgraduaat is een gezamenlijke opleiding van VIVES en Hogeschool West-Vlaanderen met de steun van de Stad Kortrijk en de Provincie West-Vlaanderen. Het is een aanvullende opleiding die de blik verruimt en de internationale competenties aanscherpt. Ze legt de basis voor verdere betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking, in het beroepsleven of als vrijwilliger.

Meer info over de opleiding vind je ook op onze Facebookpagina.

Wanneer zijn er infomomenten over deze opleiding?
Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Waar en vanaf wanneer wordt deze opleiding gegeven?
Wat leer ik in deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Hoe kies ik mijn stageplaats?
Hoeveel kost deze opleiding?
Ontvang ik een diploma aan het eind van deze opleiding?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

De laatste nieuwtjes over postgraduaat duurzame ontwikkeling