• nlp.png

NLP - neurolinguïstisch programmeren

NLP - neurolinguïstisch programmeren aan VIVES Zuid van CVO MIRAS Kortrijk

Hoe maakbaar is ons brein? Kunnen we anders leren kijken naar onze ervarin­gen en herinneringen? Kunnen we daardoor inzicht krijgen in onze huidige dieperliggende gewoon­tes/patronen en deze aanpakken door onze belevingen te herprogrammeren? En hoe kunnen we de voor ons ‘ge­wenste toestand’ bereiken?

NLP of voluit neurolinguïstisch programmeren, is een verzameling denkmodellen en technieken met als doel beter te worden in zelfsturing en communicatie. Het is een attitude dat leidt tot innerlijke verandering. Het toont hoe je brein werkt en hoe je het maximaal kan inzetten ten voordele van jouw gewens­te doel.

Een krachtige ondersteuning voor mensen die aan de slag willen gaan met zichzelf door denken, voelen en gedrag met elkaar te verbinden. NLP is voor iedereen die zich professioneel  en/of persoonlijk wil ontwikkelen: je leert vlotter communiceren en succesmodellen overnemen voor meer inzicht en een betere samenwerking. Daarnaast zal je als persoon groeien en ook in je privéleven een grotere rust en slagkracht ervaren.

Er wordt gewerkt vanuit wetenschappelijke inzichten uit het brede veld van de hedendaagse psychologie en gebruik gemaakt van doelgerichte NLP technieken waarmee men direct aan de slag kan.

Docent

Dominique Maes: Master in de Educatieve Studies, docente bachelor in de toegepaste psychologie (VIVES) en trainer/coach (persoonlijke ontwikkeling en communicatie).

Data

4 zaterdagen: 1/06/2019, 8/06/2019, 15/06/2019, 22/06/2019

Kostprijs

225 euro

Locatie

De cursussen vinden plaats op de vaste locatie: het gebouw van het studiegebied gezondheidszorg op VIVES-campus Kortrijk, Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk.  

Er is parkeergelegenheid op parking 2 via de oprit van de Etienne Sabbelaan.

Praktische info

Wie voor de start van de cursus annuleert, betaalt €20 administratiekosten.  Je meldt de annulatie schriftelijk aan Samenwerkingsverband VIVES-SAW en CVO VSPW Kortrijk, t.a.v. Liesbeth Haghebaert, Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk of via mail aan [email protected].

    Deel dit via

    4 zaterdagen: 2 juni - 9 juni - 16 juni - 23 juni 2018

    225 euro
    Heb je vragen?Ik help je graag verder!Veerle Dekocker+32 56 26 41 50
    mail mij