• familie.png

Bijscholingsmodules kracht- en netwerkgericht begeleiden van cliënten

Een samenwerking tussen cvo Miras en VIVES Zuid

Wil je jouw begeleidingsgerichte contacten met cliënten (volwassenen, jongeren, kinderen en hun gezinnen en/of bredere context) optimaliseren? Wil jij competenter worden in het begeleiden van netwerken? Ben jij op zoek naar handvaten om de vermaatschappelijking van de zorg te implementeren in jouw eigen praktijk? Wil je in jouw eigen handelen verbindend aan de slag gaan? Wil jij jouw cliënten ondersteunen door te vertrekken vanuit hun eigen krachten? Dan vind je in deze bijscholingsmodules wat je zoekt!

Deze reeks bijscholingen richt zich naar jou als professional in de welzijnssector (opvoeder-begeleider, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog …). De bijscholingen zijn telkens heel praktijkgericht. We focussen op het verhogen van je kennis en het inoefenen van vaardigheden. We beperken de groepsgrootte om trainingsgericht te kunnen werken. Alle bijscholingenmodules omvatten vier lesdagen.

De reeks is modulair opgebouwd. Je kunt alle thema’s afzonderlijk volgen of je kunt ervoor kiezen om meerdere thema’s op te nemen. Na het volgen van iedere bijscholing ontvang je een deelcertificaat. Wie meerdere modules volgt, krijgt een eindattest met een overzicht van de gevolgde modules. Dit kan uiteraard een meerwaarde betekenen voor jou als (context)begeleider.

Deel dit via
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Mark Van De Pontseelemail mij