• therapie.jpg

Kinderen betrekken in je bemiddeling?

Kinderen betrekken in je bemiddeling? aan VIVES Zuid

Wie als bemiddelaar in gesprek gaat met scheidende ouders, kan niet om de kinderen heen. In je bemiddelingsgesprekken praat je over de kinderen: over hun toekomst, over hoe zij verder zullen leven na de scheiding van hun ouders. Veel te weinig kunnen kinderen ook zelf aangeven hoe zij de dingen ervaren, wat er voor hen mogelijk of moeilijk lijkt. Ze zijn de inzet van vele gesprekken, maar vaak blijft toch onzichtbaar wat zij zelf nodig hebben. Als bemiddelaar wéét je dat, en wil je hier mee aan de slag!

Tijdens deze vormingsdag belichten we alle mogelijkheden om kinderen in de bemiddeling een plaats te geven. Wat kan je doen? En hoe doe je dat? Waarmee moet je rekening houden? Wat doe ik met de verhalen die kinderen me toevertrouwen? En wat als het anders loopt dan verwacht? We gaan samen op zoek naar antwoorden, in overleg met elkaar en aan de hand van vele praktijkvoorbeelden.

Deze vormingsdag is aangevraagd bij de Federale Bemiddelingscommissie als permanente vorming.

Doelgroep

(Erkende) bemiddelaars in familiezaken

Datum

Maandag 2 maart 2020 van 9u00 tot 16u30  (er wordt een broodjeslunch met koffie voorzien)

Certificering

Attest van deelname

Docenten

Mevr. Sonja Delbeecke - erkend familiaal bemiddelaar/psychotherapeut in praktijk Dialoog in Ieper

Kostprijs

€ 190 (met inbegrip van broodjes)

Inschrijven

Uiterste inschrijvingsdatum: Maandag 24/02/2020. Na je inschrijving krijg je een bevestiging en een factuur. De factuur geldt als inschrijvingsbewijs. Met je inschrijving verklaar je je akkoord met de inschrijvings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden zoals vermeld op de website.

Deel dit via

Maandag 2/3/20 vanaf 9u

€ 190
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Natalie Uyttenhovemail mij