• conflict.png

Conflict(l)eren? It takes two to tango

Conflict(l)eren? It takes two to tango aan VIVES Zuid

In deze workshop onderzoeken we 'aan den lijve' hoe een conflict ons drijft in tegenstellingen, misbegrijpen, wantrouwen en reacties gebaseerd op overleven in het eigen gelijk. We maken contact met onze gewaarwordingen zodoende ons besef rond de eigenheid van conflict en de escalerende dynamieken te verhogen.

Daarna verkennen we de mogelijkheden om in-contact te leren uit het conflict zodoende tot meer common sense te komen. Vanuit deze ervaringsgerichte oefening met reflectie gaan we op zoek naar de basishouding van een bemiddelaar. Hoe een bemiddelaar werkt in een conflictsituatie wordt geïllustreerd vanuit het gehanteerde procesmodel.

Met een kleine oefening vanuit een alledaags huis, tuin- en keukenconflict doorlopen we het proces zoals een professionele bemiddelaar dit doet. Wie interesse heeft kan vrijblijvend deelnemen aan een inspringoefening rond bemiddelen. 

Spreker

Claude Vandevoorde, lector en trainer postgraduaten familiale bemiddeling VIVES en KULeuven, sociale bemiddeling VIVES sociaal-agogisch werk, Sociaal Agoog, MA Mediation & Dispute Resolution, erkend zelfstandig sociaal en familiaal bemiddelaar

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 8 oktober 2018. U hoeft geen facturatiegegevens in te geven bij het aanmelden; u krijgt geen factuur - de vorming is volledig gratis.

Deel dit via

maandag 15 oktober 2018, 13u30

Gratis
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Claude Vandevoordemail mij