• gesprek

Coaching à la carte van de cliënt en het netwerk - module B2

Coaching à la carte van de cliënt en het netwerk - module B2 - een samenwerking tussen MIras en VIVES Zuid

Als hulpverlener in gesprek gaan met cliënten, context en andere hulpverleners brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Hoe krijgen we een vraag duidelijk, wanneer geven we adviezen, maken we gesprekspartners niet te afhankelijk van ons... Coachende gespreksvaardigheden leren ons bewust omgaan met onze communicatie en zijn gericht op het versterken van de cliënt en het vinden van de eigen oplossing.

Coachende gesprekstechnieken zijn gericht naar intrinsieke motivatie en het geloof in de vaardigheden en talenten van de cliënt. Aan de hand van een eenvoudig coachingsmodel maken we kennis met de nodige vaardigheden en trainen we onszelf op een zeer praktische manier in deze vaardigheden.

Na deze bijscholing kan je aan de slag met het gekregen model en heb je zicht op de eigen vaardigheden die je reeds sterk beheerst en welke nog verder kunnen ontwikkeld worden.

Data

Op dinsdag -  07/05 – 14/05 – 28/05 – 04/06/2019 

Lesgever

Koen Toye         

Praktisch

Kostprijs voor de modules ingericht in 2018-2019: € 175 per bijscholing. Wanneer je werkgever de bijscholing betaalt dan bezorg je ons een ingevulde verklaring van betaling door de werkgever (zie website).

Je kunt inschrijven via de website van Miras voor de bijscholingen die doorgaan in de periode september 2018 – juni 2019. Heb je interesse voor een van de thema’s die momenteel nog niet worden aangeboden, dan kan je via deze link je interesse kenbaar maken. We houden je dan vrijblijvend op de hoogte van de programmatie.

Deel dit via
€ 175
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Mark Van De Pontseele+32 56 32 19 19
mail mij