• business2.png

Hoera een fusie! Bemiddeling, fictie of non-fictie

Hoera een fusie! Bemiddeling, fictie of non-fictie aan VIVES Noord

Een fusie is heden ten dage dagelijkse kost. Wat is een fusie, wat zijn de conflictmogelijkheden in een fusie? Wat is de plaats van een leidinggevende in een fusieverhaal en welke mogelijkheden zijn er voor bemiddeling? 

De betekenis van een fusie en de impact van de veranderingsprocessen worden even nader bekeken. Hoe staat een leidinggevende in het verhaal? Aan de hand van de dramadriehoek wordt dit verder toegelicht. Met praktijkvoorbeelden wordt een licht geworpen op een reëel fusieverhaal van een ziekenhuis.

Sprekers

Claude Vandevoorde, lector en trainer postgraduaten familiale bemiddeling Vives en KULeuven, sociale bemiddeling VIVES sociaal-agogisch werk Sociaal Agoog, MA Mediation & Dispute Resolution, erkend sociaal en familiaal bemiddelaar

Tania Demuynck, hoofdverpleegkundige operatiekwartier AZ Delta Roeselare, postgraduaat sociale bemiddeling (VIVES, 2018)

Soraya Limame, MA bedrijfspsychologie en personeelsbeleid, fusiecoördinator LM Vlaams Gewest, postgraduaat sociale bemiddeling (VIVES, 2018)

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 11 oktober 2018. U hoeft geen facturatiegegevens in te geven bij het aanmelden; u krijgt geen factuur - de vorming is volledig gratis.

Deel dit via

dinsdag 16 oktober 2018, 18u

Gratis
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Claude Vandevoordemail mij