• pyschologie.jpg
  • psychotherapie.png
  • Schoolpsycho Kleuter

Bachelor in de toegepaste psychologie

Bachelor in de toegepaste psychologie aan VIVES Zuid

Toegepaste psychologie is een opleiding waarbij het onderzoeken, beïnvloeden van menselijk gedrag en het op praktische wijze toepassen van deze kennis centraal staat. Wie toegepaste psychologie studeert, kan later werknemers adviseren, individuele cliënten vooruit helpen en omgaan met verschillende denkpatronen

Maar ook de juiste man of vrouw voor een baan selecteren, leerlingen begeleiden met leerproblemen en mensen met gedragsproblemen helpen, zijn taken van een psycholoog.

Tijdens de opleiding leer je veel over menselijk gedrag en ga je er praktisch mee aan de slag. Je wordt getraind in het ondersteunen, coachen of begeleiden van mensen. Daarnaast leer je veel over psychologie en vaardigheden die nodig zijn om het vak goed te kunnen uitvoeren. Je leert op professionele wijze om te gaan met methoden, technieken en instrumenten om menselijk gedrag te analyseren, beoordelen en beïnvloeden.

Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Els Gheldof+32 56 26 41 50
mail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Sylvie Steenhaut+32 56 26 41 50
mail mij
Ontvang de brochure