• Ontwerp Planmatig
  • Ontwerp Aansturing

Ontwerp- en productietechnologie

Bachelor in de ontwerp- en productietechnologie, afstudeerrichting ontwerp- en productietechnologie aan VIVES Zuid

Ben je geboeid door productietechnieken, mechanisch ontwerp, controle, montage en onderhoud van geautomatiseerde machines en uitrustingen? Wil je in de bedrijfswereld de man of vrouw worden die de theorie en de praktijk verbindt?

Wil je de vitale schakel worden tussen de productie op de werkvloer en de ideeën op de ontwerptafel? Wil je met creativiteit en vakmanschap de technische realisatie van de modernste productietechnologieën verzorgen? Zeg je hierop ja, dan is de afstudeerrichting ontwerp- en productietechnologie wat jij zoekt.

We verwachten van jou geen technische voorkennis. De opleiding staat open voor alle afgestudeerden uit het secundair onderwijs. Ook met een ASO-diploma lukt het zeker. Interesse, motivatie, inzet en creativiteit zijn de belangrijkste troeven om te slagen in je studie. Onze opleiding is zo opgebouwd dat waar de ene student zich verdiept de andere bijbeent. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Deel dit via
A

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.