• Autotechnologie Student
  • Autotechnologie Ketting
  • Autotechnologie Motorblok

Micro degree autotechnologie

Getuigschrift micro degreee autotechnologie aan VIVES Zuid

Het micro degree van autotechnologie bestaat uit een specialisatiepakket van 63 studiepunten. Dit getuigschrift is ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van autotechnologie. 

Ben je gepassioneerd door wat er zich allemaal onder de motorkap van jouw auto afspeelt? Ben je niet van het tv-scherm weg te slaan als rally- of circuitwagens over het scherm racen of hou je meer van de stoere kracht die verscholen zit in de motor van een 30-tonner?

Wil jij er graag voor helpen zorgen dat mensen zich veilig met de nieuwe generatie milieuvriendelijke auto's en motorfietsen kunnen verplaatsen? Hou je ervan om de technische snufjes en technologische hoogstandjes van landbouwtraktoren en -machines onder de loep te nemen?

Wie het micro degree autotechnologie volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in de autotechnologie. Voor de vakken uit de micro degree krijg je dan een vrijstelling.

Ontdek het VIVES autotechnologiecentrum

Deel dit via