• studentlaptop.png
Graduaat industriële informatica

Multimedia

Graduaat in de industriële informatica, afstudeerrichting multimedia

Bij VIVES start je het keuzetraject Creative Digital Design van het graduaat in de industriële informatica in de afstudeerrichting multimedia, want als Creative Digital Designer ben jij een echte multimediaspecialist. Of je nu sites of apps of games wil ontwikkelen: met deze opleiding kan het allemaal. Je werkt tijdens je studie aan verschillende praktijkprojecten en hebt veel vrijheid om je eigen studietijd in te delen. 

Je houdt je bezig met de creatieve media-inhoud én met projectmanagement binnen de creatieve industrie. Een Creative Digital Designer doorloopt het hele proces van conceptontwikkeling tot productie en leert hoe je mediaproducten in de markt zet. In twee jaar word je zo opgeleid tot een creatieve professional die zowel achter als voor de schermen een leidende rol kan spelen.

Studenten van vandaag bepalen de wereld van morgen. Daarom sta je in deze opleiding met beide benen in de praktijk. Je krijgt opdrachten van echte bedrijven. Je gaat zelf of in samenspraak met je docent op zoek naar hoe je jouw design het beste kunt realiseren.

Deel dit via