• Elettromeccanica5.jpg

Graduaat in de elektromechanische systemen

Graduaat in de elektromechanische systemen aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Ben je gebeten door techniek en heb je nood aan een stevige basiskennis mechanica, elektriciteit en automatisering geschoeid om de huidige informatietechnologische evolutie? Of wil je je omscholen zodat je de steeds vernieuwende technieken en automatisering op de voet kan volgen? Dan is de graduaatsopleiding elektromechanische systemen zeker iets voor jou!

Aan VIVES studeer je in Kortrijk of Brugge in dagonderwijs of avondonderwijs (uitsluitend in Kortrijk). Onderhoudstechnicus is een boeiende baan waar je steeds nieuwe uitdagingen krijgt. Een goede theoretische basis wordt aangeboden en de praktische skills worden opgedaan in het werk- veld met de formule werkplekleren.

Ben je al werkzaam in deze sector, maar voel je de noodzaak om je bij te scholen? Dan is de afstudeerrichting onderhoudstechnieken van de graduaatsopleiding elektromechanische systemen zeker iets voor jou. Zoek je een opleiding waar het accent ligt op het ontwikkelen van praktische skills met een ruime basiskennis? Dan ben je hier aan het goede adres. Kiezen voor deze opleiding in dagonderwijs of avondonderwijs is kiezen voor een boeiende toekomst.

Deel dit via
Knelpuntberoep
Heb je vragen?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus Brugge
Ik help je graag verder!Bart Delyemail mij
VIVES campus Kortrijk
Ik help je graag verder!Luc De Ruyttermail mij
Ontvang de brochure
Ontdek je vakken