• Energie LED-lampen
  • Energie Windmolens
  • Windmolens

Bachelor in de energietechnologie

Bachelor in de energietechnologie aan VIVES Zuid

BEZOEK ONZE OPLEIDING IN HET ECHT. BOEK NU EEN CORONAVEILIGE AFSPRAAK: https://forms.summit.nl/Vives/Campusbezoeken/open/352af074-b28d-4f3f-96d...

Je bent je bewust van het belang van energie voor nu en in de toekomst. Je bent geboeid door hernieuwbare energie, automatisering, verlichting, domotica, elektrische machines...  Je vraagt je af hoe je deze energie slim kan meten en beheren. Spreekt dit je aan? Dan is de opleiding bachelor in de energietechnologie zeker voor jou weggelegd!

De technische vorming is vooral een praktische vorming, onderbouwd door een brede theoretische achtergrond waarbij je leert verbanden leggen tussen theorie en praktijk. Onder deze noemer ga je basiskennis, inzichten en vaardigheden verwerven over elektrotechniek, verlichting, elektrische installaties, meettechniek, regeltechniek, automatisering en domotica.

Op de arbeidsmarkt is er al jaren een grote schaarste aan bachelors in energietechnologie. Ze staan dan ook in de lijst van knelpuntberoepen. Zo goed als elke student in deze opleiding heeft al een job nog voor het afstuderen.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Kan ik deze opleiding ook studeren als werkzoekende?
Deel dit via
Knelpuntberoep

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.