• Autotechnologie Student
  • Autotechnologie Motorblok
  • Autotechnologie Ketting

Bachelor in de autotechnologie

Bachelor in de autotechnologie aan VIVES Zuid

Ben je gepassioneerd door wat er zich allemaal onder de motorkap van jouw auto afspeelt? Ben je niet van het tv-scherm weg te slaan als rally- of circuitwagens over het scherm racen of hou je meer van de stoere kracht die verscholen zit in de motor van een 30-tonner?

Wil jij er graag voor helpen zorgen dat mensen zich veilig met de nieuwe generatie milieuvriendelijke auto's en motorfietsen kunnen verplaatsen? Hou je ervan om de technische snufjes en technologische hoogstandjes van landbouwtraktoren en -machines onder de loep te nemen?

Zie je je toekomst als diagnosetechnicus, zaakvoerder, technisch-commercieel medewerker, autocontroleur, motorsport technicus, verzekeringsexpert of een all-rounder in elk bedrijf waar auto's centraal staan? Als je op één van deze vragen ja kunt antwoorden, dan is de de bachelor in de autotechnologie beslist iets voor jou.

Ontdek het VIVES autotechnologiecentrum

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Kan ik deze opleiding studeren als werkzoekende?
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.