• wavegolf.png

AI Discovery Course

Online vorming via MS Teams

Artificial intelligence (AI) wordt steeds belangrijker in bedrijven. Ook voor jouw maakbedrijf kan AI de komende jaren een belangrijk verschil maken.

Op 16 en 17 december 2020 organiseert het expertisecentrum Smart Technologies de online lessenreeks AI Discovery Course, waarin je leert wat artificiële intelligentie voor jouw organisatie kan betekenen.

Met het TETRA-project Wear AI onderzoekt het expertisecentrum o.l.v. lector-onderzoekers Geert Calu en Hans Naert de mogelijkheden van AI om gereedschapsslijtage te rapporteren. Maar hoe ziet dat eruit in de praktijk?

Servicebedrijf Reimagine is gespecialiseerd in digitale transformatie bij bedrijven. Tijdens hun avondcursus op 16 en 17 december 2020 (beide dagen verplicht) geven ze je een inzicht in de geschiedenis en mogelijkheden van AI. Termen als machine learning, deep learning en natural language processing hebben op het einde van de lessenreeks geen geheimen meer voor jou.

De cursus gaat volledig door via MS Teams, telkens van 18u tot 20.30u. Het voorlopige programma vind je hier:

Door de persoonlijke aanpak van Reimagine is deze gerenommeerde cursus enkel beschikbaar voor 30 personen. Snel zijn is dus de boodschap!

Deze cursus is zowel toegankelijk voor bedrijven binnen onze gebruikersgroep, die het TETRA-project co-financieren, als voor managers en leidinggevenden van andere maakbedrijven die geïnteresseerd zijn in AI-gebruik. De kostprijs voor de eerste groep bedraagt € 100, voor de tweede groep € 150. Let op: vermeld in het veld Vraag of opmerking bij je inschrijving dat je lid bent van de gebruikersgroep om van het kortingstarief gebruik te kunnen maken.

Aanmelden kan tot en met woensdag 2 december 2020.

Enkele dagen voor de start van de vorming, ontvang je per mail een directe link waarmee je deel kunt nemen aan de lessenreeks. Het is niet nodig om iets te installeren om mee te kunnen doen aan de vorming.

Inschrijven

Na ontvangst van je inschrijvingsformulier krijg je een bevestiging en een factuur per post toegestuurd. De factuur geldt als inschrijvingsbewijs. Met je inschrijving verklaar je je automatisch akkoord met de inschrijvings-, annulerings- en betalingsvoorwaarden zoals vermeld op de website.

Annulering

Gelieve per e-mail te annuleren als je niet aanwezig kunt zijn door een mailtje te sturen naar de contactpersoon van deze opleiding. Annuleren gebeurt conform de annuleringsvoorwaarden die op de website gepubliceerd zijn. De organisatie kan beslissen de opleiding niet te laten plaatsvinden bij onvoldoende inschrijvingen.

Deel dit via

woe 16 december 2020
18u-20u30

do 17 december 2020
18u-20u30

Gebruikersgroep: 100 euro; niet-leden: 150 euro
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Robin Loicqmail mij