• ICT.jpg

HBO5 - netwerkbeheer-informatica

Graduaat HBO5 Informatica - Netwerkbeheer

ICT is niet meer weg te denken uit de samenleving en het bedrijfsleven. Grijp je kans op een toekomst gericht diploma en volg de HBO5 opleiding Informatica bij CVO Miras. Je bent niet bang van uitdagingen, je bent geïnteresseerd in de nieuwste informaticatechnologie (IT) en je gaat graag met mensen om? Dan stomen wij jou op een praktische manier klaar tot een echte informaticus.

Elke organisatie rekent op IT, je kan overal terechtkomen.  Als informaticus ben je de schakel tussen mensen met digitale vragen en bedenk je samen  digitale oplossingen. Dankzij de beroepsgerichte opleiding van HBO5 Informatica is dit alles mogelijk en kan je een mooie carrière uitbouwen.

Voor wie?

  • Pas afgestudeerden uit het secundair onderwijs die nog eens 3 jaar studeren voor bachelor niet zien zitten. Op 2 jaar tijd kan je het HBO5 graduaatsdiploma behalen en word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of kan je daarna nog kiezen om verder te gaan voor het bachelor diploma.
  • Werkzoekenden die zich door deze opleiding op korte termijn kunnen omscholen!
  • Iedereen die geïnteresseerd is om een diploma Informatica te behalen, en die klassikaal dagonderwijs verkiest.

Studieduur en traject

Je kan je diploma HBO5 Informatica - optie netwerkbeheer behalen in dagonderwijs.

dagonderwijs:

Je kan je diploma HBO5 Informatica-Netwerkbeheer in dagonderwijs behalen op 2 jaar tijd. Na twee jaar dagopleiding behaal je het HBO5 diploma Informatica – optie netwerkbeheer en kan je in 1 jaar nog een extra HBO5 diploma Informatica – optie programmeren  behalen. Op die manier behaal je dus in  3 jaar tijd twee HBO5-diploma’s. De lessen gaan door van maandag t.e.m. vrijdag van 8:30 tot 12.45 u.

De opleiding gaat door in campus VIVES, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge

Klik op onderstaande link voor lessenrooster 2017-2018:
lessenrooster

Contact

Neem contact op met de opleidingscoördinator.

Aan het werk
Troeven
Toelatingsvoorwaarden
Vrijstellingen
Wat kost het?
Deel dit via
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Alain D'Haenemail mij
Ontvang de brochure