• ICT.jpg

Graduaat netwerkbeheer-informatica

Graduaat netwerkbeheer-informatica (HBO5) aan VIVES Noord en CVO Miras

ICT is niet meer weg te denken uit de samenleving en het bedrijfsleven. Grijp je kans op een toekomst gericht diploma en volg de graduaatsopleiding informatica bij CVO Miras. Je bent niet bang van uitdagingen, je bent geïnteresseerd in de nieuwste informaticatechnologie en je gaat graag met mensen om? Dan stomen wij jou op een praktische manier klaar tot een echte informaticus.

Elke organisatie rekent op IT, je kunt overal terechtkomen.  Als informaticus ben je de schakel tussen mensen met digitale vragen en bedenk je samen  digitale oplossingen. Dankzij de graduaatsopleiding van netwerkbeheer-informatica is dit alles mogelijk en kan je een mooie carrière uitbouwen.

Voor wie?

  • pas afgestudeerden uit het secundair onderwijs die nog eens 3 jaar studeren voor bachelor niet zien zitten. Op 2 jaar tijd kan je het HBO5 graduaatsdiploma behalen en word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt of kan je daarna nog kiezen om verder te gaan voor het bachelor diploma.
  • werkzoekenden die zich door deze opleiding op korte termijn kunnen omscholen!
  • iedereen die geïnteresseerd is om een diploma Informatica te behalen, en die klassikaal dagonderwijs verkiest.

Studieduur en traject

Je kunt je graduaatsdiploma informatica-netwerkbeheer in dagonderwijs behalen op twee jaar tijd. Na twee jaar dagopleiding behaal je het graduaatsdiploma informatica – optie netwerkbeheer en kun je in een jaar nog een extra graduaatsdiploma Informatica – optie programmeren  behalen. Op die manier behaal je dus in drie jaar tijd twee graduaatsdiploma’s. De lessen gaan door van maandag t.e.m. vrijdag van 8:30 tot 12.45 u. aan VIVES Brugge Xaverianenstraat.

Uurroosters

Aan het werk
Troeven
Toelatingsvoorwaarden
Vrijstellingen
Wat kost het?
Deel dit via
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Thierry Malbranckemail mij
Ontvang de brochure