• retail.jpg

Winkelmanagement via incompany-traject

Graduaat in het winkelmanagement via incompany-traject

Werk je al meer dan een jaar in de retail en heb je een vast contract van minimaal twintig uur per week?  Zie je de sector evolueren en heb je veel goesting om meer te weten, om je kennis te verbreden en te versterken? Wil je kunnen doorgroeien? Geloof je net als ons dat een hoger diploma in retail & e-commerce jou hierbij kan helpen? Sluit je dan aan bij een gemotiveerde groep professionals en leer van onze retailexperten en je medestudenten. 

Professionaliseren is niet alleen een meerwaarde voor jezelf, maar ook voor je werkgever. Daarom betrekken we hem in jouw leerproces. Je werkgever duidt een werkplekmentor aan die jou zal ondersteunen tijdens jouw traject. Hij geeft jou de mogelijkheid zaken uit te proberen, hij heeft jou leerkansen en vooral ook feedback. Samen met de VIVES-begeleider evalueert je werkplekmentor jouw vooruitgang in het traject.  

Wie staat centraal in het Incompany-traject retail & e-commerce? Jij als student-werknemer. Daarnaast leer je van je medestudenten, je collega's en je leidinggevende op je werk en de retailexperten en coaches van VIVES. 

 

 
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.