• cultuur.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute sport- en cultuurmanagement - cultuurmanagement

Verkorte studieroute bachelor bedrijfsmanagement, afstudeerrichting sport- en cultuurmanagement, specialisatie cultuurmanagement aan VIVES Noord

Woensdagavond. Gezellig een filmpje meepikken in de bioscoop of op Netflix. Donderdag. Eindelijk die nieuwe albumrelease van je favoriete artiest. Vrijdagnacht. Keihard losgaan op de beats van de band waarvoor je maanden geleden al een ticket hebt gekocht. Herkenbaar?

Maar wist je ook dat er achter al die filmproducties, streamingdiensten en festivals een hele industrie op volle toeren draait? Wil jij meewerken achter die schermen? Droom jij van een job in de muziek-, film-, theater- of danssector? Wil je zelf graag evenementen organiseren of het cultuurbeleid in jouw stad of gemeente mee helpen uitstippelen? Kies dan voor cultuurmanagement en maak van jouw interesses gewoon je beroep.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je op de pagina van cultuurmanagement. Deze verkorte studieroute kun je volgen in VIVES Brugge Xaverianenstraat.

Welke vakken staan op het programma?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Nikolas Cloetmail mij
Ontvang de brochure