• medicaloffice.jpg
  • accountant2.jpg
  • accountant3.jpg

Verkorte studieroute Medical Office Manager

Verkorte studieroute Medical Office Manager aan VIVES Zuid

Medical Office Manager is een verkorte studieroute binnen de professionele bacheloropleiding Office Management. Je wordt de rechterhand van artsen en managers in ziekenhuizen of de centrale spil waarrond de dagdagelijkse organisatie draait in arbeidsgeneeskundige diensten, ziekenfondsen, ocmw's...

Je bent een stipte, vlotte en nauwgezette persoon, die geen problemen heeft met een divers en vaak uitdagend takenpakket. Je werkt graag in een omgeving met veel mensen om je heen: dokters, adminstratief personeel, maar ook patiënten en hun familie. Ook al verwachten we van je geen voorkennis op het gebied van anatomie of verpleegkunde, toch heb je een grote interesse in gezondheid, het menselijk lichaam en de medische wereld. Herken je jezelf hierin? Dan is het beroep van Medical Office Manager vast iets voor jou.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.