• shop03.jpg
  • shop02.jpg
  • shop01.jpg

Verkorte studieroute marketing - Retail & Store Management

Verkorte studieroute marketing - Retail & Store Management aan VIVES Zuid

Ben je op zoek naar een gevarieerde job waar je leiding kunt geven? Ben je sociaal en ondernemend en kan je anderen enthousiast motiveren? Dan biedt de specialisatie Retail en store management jou alles wat je zoekt!

In deze specialisatie leer je de retail kennen van a tot z:  van concept store tot flagship store, van instore marketing en integratie van nieuwe media tot visual merchandising en retailstyling. Daarnaast leer je hoe je een goed personeels- en communicatiebeleid moet voeren en hoe je in verschillende talen verkoopsgesprekken voert. Ook de financiële en juridische aspecten van het runnen van een onderneming komen aan bod. Praktijkervaring doe je op in korte en lange stages, bedrijfsbezoeken en inspiratietours in grote retailsteden zoals Londen of Parijs.

Een ideale opleiding dus om één van de vele leidinggevende medewerkers te worden in deze sector, waar de nood hoog is aan goed opgeleide mensen met ruim commercieel inzicht en specifieke retailkennis. Met dit diploma heb je gegarandeerd werk!

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via
VS

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

De laatste nieuwtjes over verkorte studieroute marketing - Retail & Store Management