• studenten.png
  • bibliotheek.png
  • business1.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute marketing - marketingcommunicatie

Verkorte studieroute marketing - marketingcommunicatie aan VIVES Zuid

Ben je communicatief, trendgevoelig, creatief en sociaal? Heb je interesse in nieuwe marketing- en mediatechnieken? Dan is deze verkorte studieroute marketingcommunicatie beslist iets voor jou!

Je leert in deze specialisatie alle kneepjes van het reclamevak. Je ontwikkelt je creativiteit en we trainen je in het opzetten van reclamecampagnes. Uiteraard gebeurt dit in het kader van onze huidige multimediale maatschappij want de tijd van enkel een 'reclamefolder' is al lang voorbij... Je leert gevat inspelen op de resultaten van een marktonderzoek, een geslaagde reclameboodschap uitwerken en het geschikte medium kiezen.

Dat communicatieve en sociale vaardigheden ook belangrijk zijn, spreekt voor zich. Naast de Nederlandse ook de Engelse en Franse taal naar je hand kunnen zetten is duidelijk een pluspunt. Kennis van multimediamarketing, direct marketing en bedrijfscommunicatie zijn je troeven voor een succesvolle job in de commerciële wereld.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure