• studenten.png
  • bibliotheek.png
  • business1.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute marketing - marketingcommunicatie

Verkorte studieroute marketing - marketingcommunicatie aan VIVES Zuid

Ben je communicatief, trendgevoelig, creatief en sociaal? Heb je interesse in nieuwe marketing- en mediatechnieken? Dan is deze verkorte studieroute marketingcommunicatie beslist iets voor jou!

Je leert in deze specialisatie alle kneepjes van het reclamevak. Je ontwikkelt je creativiteit en we trainen je in het opzetten van reclamecampagnes. Uiteraard gebeurt dit in het kader van onze huidige multimediale maatschappij want de tijd van enkel een 'reclamefolder' is al lang voorbij... Je leert gevat inspelen op de resultaten van een marktonderzoek, een geslaagde reclameboodschap uitwerken en het geschikte medium kiezen.

Dat communicatieve en sociale vaardigheden ook belangrijk zijn, spreekt voor zich. Naast de Nederlandse ook de Engelse en Franse taal naar je hand kunnen zetten is duidelijk een pluspunt. Kennis van multimediamarketing, direct marketing en bedrijfscommunicatie zijn je troeven voor een succesvolle job in de commerciële wereld.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Wat kost deze verkorte studieroute?
Wat zijn de toelatingsvoorwaarden voor deze verkorte studieroute?
Ga ik tijdens deze verkorte studieroute ook op stage?
Kan ik tijdens deze verkorte studieroute ook naar het buitenland?
Hoe kan ik me voor deze verkorte studieroute inschrijven?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure