• office.jpg
  • business2.png
  • business1.png

Verkorte studieroute Human Resources Management

Verkorte studieroute Human Resources Management aan VIVES Zuid

Werk je graag met mensen en wil je hen begeleiden in de uitbouw van hun loopbaan? Vind je ook dat communiceren met mensen belangrijk is en dat je in staat moet zijn om met verschillende persoonlijkheden overweg te kunnen? Wil je meer weten over de arbeidsmarkt en deze kennis gebruiken om mensen aan een geschikte job te helpen? Vind je ook dat een goede juridische achtergrond noodzakelijk is om mensen in een organisatie te ondersteunen? Wil je mee vorm geven aan het beleid om medewerkers aan te trekken en te behouden? Wil je op de hoogte zijn van alle trends en tools die een invloed hebben op het human resources management in een organisatie?

Met het diploma Human Resources Management ben je gewapend om een belangrijke rol te spelen in de HR-afdeling van een profit- of non-profitorganisatie, om ingezet te worden in een wervings- en selectiekantoor, sociaal secretariaat, vakbond …

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via
VS

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.