• hotel01.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel02.jpg

Verkorte studieroute hotelmanagement na toerisme en recreatiemanagement

Verkorte studieroute bachelor in het hotelmanagement na toerisme en recreatiemanagement aan VIVES Noord

Uit een studie van Guidea, kenniscentrum voor toerisme en horeca, blijkt dat in België meer dan 120.000 mensen in de horeca werken, waarvan haast 70.000 in Vlaanderen. Een gebrek aan gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wie over een diploma bachelor in het hotelmanagement beschikt, erg gegeerd is op de arbeidsmarkt. Als bachelor in het hotelmanagement ben je een professional in de fascinerende wereld van de hospitality.

Beschik je al over een bachelordiploma toerisme en recreatiemanagement, dan kun je de opleiding hotelmanagement volgen via een verkorte studieroute van 66 studiepunten. De opleiding houdt rekening met je reeds behaalde credits en bouwt verder op de kennis en ervaring die je tijdens je studie toerisme en recreatiemanagement hebt opgedaan.

Bekijk hier hoe de verkorte studieroute er voor jou uit ziet:

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over het bachelordiploma toerisme en recreatiemanagement. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Wat kost een verkorte studieroute?
Deel dit via
Nieuw programma!
VS

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.