• hotel02.jpg
  • hotel01.jpg

Verkorte studieroute hotelmanagement

Verkorte studieroute hotelmanagement aan VIVES Noord

Welkom in de wereld van tophotels, zakenverblijven en sterrenrestaurants. De hospitalitybranche is op zoek naar jou! Als je al een bachelordiploma haalde binnen het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde, kun je in een jaar tijd een extra diploma hotelmanagement halen via deze verkorte studieroute.

Hiermee kun je aan de slag als hotelmanager, food-and-beverage-manager of marketing- of communicatiemanager binnen een hospitality-organisatie. Of je kunt natuurlijk je eigen onderneming starten. Een overzicht van het curriculum vind je hier. Welke vrijstellingen je kan aanvragen binnen dit traject, afhankelijk van je diploma, dat vind je hier:

Let op: deze verkorte studieroutes zijn bedoeld voor wie al over een bacheloropleiding beschikt. Wie nog geen bachelordiploma heeft, kan starten in de driejarige bacheloropleiding hotelmanagement.

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Wat kost een verkorte studieroute hotelmanagement?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lode Vanwildemeerschmail mij
Ontvang de brochure