• hotel02.jpg
  • hotel01.jpg

Verkorte studieroute hotelmanagement - hospitalitymanagement

Verkorte studieroute hotelmanagement - hospitalitymanagement aan VIVES Noord

Welkom in de wereld van tophotels, zakenverblijven en sterrenrestaurants. De hospitalitybranche is op zoek naar jou! Als je al een bachelordiploma haalde, kun je, afhankelijk van het behaalde diploma, in een jaar tijd een extra diploma hotelmanagement, specialisatie hospitalitymanagement halen via deze verkorte studieroute.

Hiermee kun je aan de slag als hotelmanager, food-and-beverage-manager of marketing- of communicatiemanager binnen een hospitality-organisatie. Of je kunt natuurlijk je eigen onderneming starten.

Voor wie al een bachelordiploma heeft binnen het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde is er een basisprogramma van 80 studiepunten. Afhankelijk van je diploma kunnen hieruit nog vrijstellingen worden toegekend, zodat dit realiseerbaar is op 1 jaar studietijd. Het basisprogramma vind je hier:

Speciaal voor studenten die al beschikken over een graduaatsdiploma logies-, restaurant- en cateringmanagement is er een aanvullend traject uitgewerkt, waarmee je op een verkorte manier het bachelordiploma hotelmanagement kunt behalen:

Let op: deze verkorte studieroutes zijn bedoeld voor wie al over een diploma beschikt. Wie nog geen diploma heeft, kan starten in de driejarige bacheloropleiding hotelmanagement.

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald maar behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een verkort traject op maat.

Wat kost deze verkorte studieroute?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Lode Vanwildemeerschmail mij
Ontvang de brochure