• global.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute Global Business Management

Verkorte studieroute Global Business Management aan VIVES Noord

In elk bedrijf, organisatie heb je generalisten en specialisten. In Global Business Management krijg je een algemene, praktijkgerichte, allround managementopleiding waarin alle facetten van het bedrijfsleven (‘business’) aan bod komen.

Op deze manier word je een general manager die een bedrijf door en door kent, die weet hoe het er aan toe gaat in een ‘business’ en die teams van specialisten kan aansturen. Ben jij dus liever een generalist? Behoud jij liever de ‘global view’ over de bedrijfsvoering/business in plaats van je onmiddellijk te specialiseren? Wil je graag een allround manager worden die overal inzetbaar is? Dan is deze opleiding ideaal om je droom waar te maken. Zowel in KMO’s als grote ondernemingen is er nood aan goed opgeleide managers.

De internationalisering of globalisering van de bedrijfsvoering is niet meer weg te cijferen: de markten worden internationaal, de wereld is een mondiaal dorp geworden.  Droom jij van een carrière in een internationaal bedrijf of droom je zelfs van een carrière in het buitenland? Ook dan is Global Business Management wellicht iets voor jou.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Pieter Meersmanmail mij
Ontvang de brochure