• business1.png
  • business management.jpg
  • HWB Student
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen - Finance & Risk Management

Verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen, specialisatie Finance & Risk Management aan VIVES Zuid

Met financiën en verzekeringen stap je in een boeiende wereld, die nooit stilstaat. Klanten adviseren op basis van een gedegen kennis van de materie maakt je een professionele speler in  het werkveld. Beleggingen, kredieten, bancaire producten kennen geen geheimen meer na de opleiding. Wanneer je start in de verzekeringswereld ben je al vertrouwd met de persoons- en schadeverzekeringen.

Zijn de banken en verzekeringswereld jouw ideale werkplek of kijk je ernaar uit om mee te werken binnen de financiële afdeling van een kmo? Ben je geïnteresseerd in een combinatie van degelijke com-merciële training, stevige informaticaondersteuning, grondige kennis van de financiële diensten en verzekeringsproducten?

Als je op deze vragen ja kunt antwoorden, moet je zeker de verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen van naderbij bekijken. Aan tewerkstellingsmogelijkheden geen gebrek als je deze richting hebt gevolgd. Als afgestudeerde vind je snel de weg naar de banken en de verzekeringswereld, maar ook in kmo’s kom je met dit diploma zeker aan de bak.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier. Deze verkorte studieroute kun je volgen aan VIVES Kortrijk.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure