• Business Events VIVES.jpg

Verkorte studieroute eventmanagement na hotelmanagement

Verkorte studieroute eventmanagement na hotelmanagement aan VIVES Zuid

De eventindustrie is een van de sterkst groeiende branches van ons land. Steeds meer bedrijven en organisaties schakelen professionele eventbureaus en eventorganisatoren in voor de organisatie van festivals en concerten, productpresentaties en persvoorstellingen, seminars en beurzen en manifestaties en activiteiten in steden, attractie- en recreatieparken en musea.

Beschik je al over een bachelordiploma hotelmanagement, dan kun je de opleiding eventmanagement in één jaar volgen via een verkorte studieroute. De opleiding houdt rekening met je reeds behaalde credits en bouwt verder op de kennis en ervaring die je tijdens je studie hotelmanagement hebt opgedaan.

Je kiest bij de verkorte studieroute voor een van twee specialisaties: Music & Entertainment of Business Events, afhankelijk van je eigen interesses en in welke sector je later aan de slag wil. Bekijk hier hoe de verkorte studieroute er voor jou uit ziet:

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over het bachelordiploma hotelmanagement (inclusief een afgelegde bachelorproef en stage). Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Hoeveel kost deze opleiding?
Hoe kan ik voor deze verkorte studieroute inschrijven?
Deel dit via
VS

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

De laatste nieuwtjes over verkorte studieroute eventmanagement na hotelmanagement