• festival.png
  • ostendbeach3.png
  • ostendbeach.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute eventmanagement - Music & Entertainment

Verkorte studieroute eventmanagement - Music & Entertainment aan VIVES-Zuid

Uit je dak gaan bij een zomers popconcert, je favoriete sport beoefenen, een avondje theater meepikken, tijdens de Night of the Proms ‘Land of hope and glory’ meekelen, een toptentoonstelling meemaken, een voorstelling van Cirque du Soleil bijwonen… allemaal dingen waarvan je in je vrije tijd ten volle kan genieten. Maar stond je er ooit bij stil dat achter die leuke activiteiten en evenementen een heuse industrie schuilgaat?

Ontelbare mensen werken hard om alles vlot te laten verlopen: ze stellen programma’s samen, coördineren de logistiek, zoeken sponsors, kiezen de juiste promotools, contacteren artiesten, voeren het management van artiestengroepen, stippelen een strategie uit... Kortom: in de boeiende wereld van music & entertainment hebben ze van hun hobby hun beroep kunnen maken!

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Wat kost deze verkorte studieroute?
Wat zijn de toelatingsvoorwaarden voor deze verkorte studieroute?
Ga ik tijdens deze verkorte studieroute ook op stage?
Ga ik tijdens deze verkorte studieroute ook op stage?
Hoe kan ik me voor deze verkorte studieroute inschrijven?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure