• care17.jpg
  • voetverzorging.jpg

Verkorte studieroute care & vitaliteitsmanagement

Verkorte studieroute care & vitaliteitsmanagement aan VIVES Zuid

De zorg wordt getriggerd om bewuster met financiële middelen en werkkrachten om te gaan. Dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Op maatschappelijk niveau rijst de vraag op welke manier we met beperkte middelen goede zorg kunnen bieden aan jongeren, ouderen, zowel in woonzorgcentra, instellingen voor bijzondere jeugdzorg, als in de thuisomgeving. 

De wellbeing- en vitaliteitsmanager ontwikkelt op een systematische manier en in samenwerking met andere medewerkers in de zorg, een samenhangend wellbeingbeleid dat aan deze nieuwe noden tegemoetkomt.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier..

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure