• student202.jpg
Verkorte studieroute Office Management

Verkorte studieroute Business Translation & Interpreting

Verkorte studieroute Business Translation & Interpreting aan VIVES Noord

Hou je van talen en wil je er je beroep van maken? Ben je gefascineerd door vreemde talen en de daarmee samenhangende cultuurverschillen? Zorg jij voor een vlotte internationale communicatie?

Er is grote nood in het bedrijfsleven aan mensen die vlot kunnen overschakelen van de ene vreemde taal naar de andere, efficiënt gebruik maken van computerapplicaties en weten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Als bedrijfsvertaler-tolk ben jij de oplossing. Werk verzekerd en je kan bovendien rekenen op een aantrekkelijke aanvangswedde.

De kans is groot dat je na een poosje onmisbaar bent in het team en het bedrijf waar je werkt, want taalkennis is nu eenmaal cruciaal in business. Geef toe: geen slecht gevoel.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Geert Vandenbroucke+32 50 30 51 00
mail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Geert Vandenbroucke+32 50 30 51 00
mail mij
Ontvang de brochure