• automotive3.jpg
  • automotive2.jpg
  • automotive.jpg
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute automotive management

verkorte studieroute automotive management aan VIVES Zuid

Automotive management is een uniek keuzetraject in Vlaanderen. Ben je commercieel ingesteld en schuilt er ergens een manager in je? Heb je bovendien een passie voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen of motorfietsen? Dan is deze verkorte studieroute echt iets voor jou.

We leiden je op voor een managementfunctie in de commerciële, financiële, organisatorische of logistieke hoek van de automotive branche. Mogelijkheden bij de vleet: je kan terecht voor een (commerciële) functie bij de hoofdimporteurs van auto's of bij lokale dealers van automerken. Of misschien zie je wel meer in een job in het ondersteunend management van autoassemblagebedrijven? Of toch maar liever autoleasing of fleetmanagement? Misschien wil je wel een concessie verder zetten of een zelfstandige autohandel opzetten? Één ding staat vast: mogelijkheden genoeg! Bovendien smeekt de industrie momenteel om commerciële mensen die ook een technische bagage bezitten: specialisten automotive management dus.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier. Deze verkorte studieroute kun je volgen aan VIVES Kortrijk.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vettermail mij
Ontvang de brochure