• vrachtwagen.jpg
  • transport
  • logistiek
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute logistiek management - Business Logistics

Verkorte studieroute logistiek management, specialisatie Business Logistics aan VIVES Zuid

Besef jij maar al te goed dat goederen verkopen en factureren maar één zaak is. Ben je ervan overtuigd dat ze geproduceerd en geleverd krijgen een even cruciale schakel in het bedrijf is? Wil je graag met een grondige kennis van zaken de logistieke ketting in een bedrijf coördineren? Zoek je een 'boeiende-elke-dag-is-anders-job'? Sla dan deze pagina niet over en verdiep je in de verkorte studieroute logistiek management.

Iets voor jou? Ben je geboeid door coördinatie, planning, opvolging, contacten met leveranciers, klantencontacten en structureel en efficiënt werken?  Dan is deze verkorte studieroute vast iets voor jou!

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Deel dit via

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Ik wilstuderen op

CampusAfstand
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Christelle De Vetter+32 476 85 84 52
mail mij
Heb je vragen?Ik help je graag verder!An-Sofie Carrette+32 56 26 41 42
mail mij
Ontvang de brochure