• sales54.png
  • marketing21.png
  • groepswerk27.png
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Salesmanagement

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing, specialisatie salesmanagement aan VIVES Zuid

Heb je de nodige commerciële spirit en zin voor initiatief? Zijn creativiteit en een vlotte omgang met mensen je basistools? Dan ben jij de geknipte 'verkoper'. We leren je hoe commercieel te denken en te handelen. Heel wat aandacht gaat naar salestraining, sales- en accountmanagement, het opzetten en leiden van een verkoopafdeling, digitale marketing en e-commerce. Verkopen wordt eigenlijk je tweede natuur.

In deze specialisatie bestudeer je de kerntaken op het gebied van marketingmanagement vanuit economisch, strategisch en financieel standpunt. Daardoor kom je het fijne te weten over marktsegmentatie, het gebruik van (online) marketinginstrumenten en hoe consumenten beslissingen nemen.

Deze specialisatie wordt zowel in dagonderwijs als in afstandsonderwijs aangeboden. Als je al een bachelordiploma hebt, dan kun je dit bijkomend diploma behalen via een verkorte studieroute.

Wat leer ik in deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoe verloopt mijn stage?
Waar en wanneer leg ik examens af?
Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Wanneer kan ik starten met de opleiding?
Wat is de ervaring van onze studenten?
Deel dit via

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.