• restaurant.jpg
  • catering.jpg
  • restaurant21.jpg
Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement

Restaurantmanagement

Graduaat in het logies-, restaurant- en cateringmanagement, afstudeerrichting restaurantmanagement aan VIVES Noord

Bij een avondje restaurant komt meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Om je gasten optimaal te laten genieten van een uitstekend avondje uit, moet een restaurant ervoor zorgen dat zowel voor als achter de schermen alles gesmeerd loopt. Dat vereist organisatie, aansturing, efficiëntie en flexibiliteit. 

Je gasten zijn namelijk niet alleen op zoek naar een heerlijk eten, ze willen een ervaring die tot in de kleinste puntjes perfect is, van het maken van de reservatie, tot de ontvangst en de toelichting bij de spijzen en wijnen tot de gastenbeleving tijdens de maaltijd. De afstudeerrichting restaurantmanagement van het graduaat logies-, restaurant- en cateringmanagement bereid je hier uitstekend op voor.

Zijn het restaurantgebeuren en de verfijning van de eetervaring van de gast jouw passie, laat dan geen twijfel meer bestaan: de afstudeerrichting restaurantmanagement is jou op het lijf geschreven. Gespecialiseerde drankenkenners of maîtres d’hôtel worden met deze afstudeerrichting ingezet om de gastenbeleving in restaurants te optimaliseren.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Deel dit via

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.