• vennoot.jpg

Postgraduaat vennootschapsrecht

Postgraduaat vennootschapsrecht aan VIVES Noord

Deze opleiding biedt u de kans om een accurate en actuele kennis van het vennootschapsrecht te verwerven en in de praktijk toe te passen. We geven eerst een overzicht van het rijkgeschakeerde landschap aan vennootschapsvormen, en de daarbij horende richtlijnen. Daarnaast komt u alles te weten over aansprakelijkheid, fusies en splitsingen, ontbinding en vereffening.

Dit postgraduaat stoomt u klaar om een vennootschap succesvol te leiden, adviseren of controleren. In het kader van de permanente vorming is deze opleiding erkend voor 32 juridische punten.

De opleiding benadert de krachtlijnen van het vennootschapsrecht vanuit een praktisch oogpunt. Docenten die dagelijks in de praktijk staan, reiken de nodige voorbeelden aan en plaatsen kritische bedenkingen. Deze opleiding zorgt voor een praktisch inzicht, wat voor mij een start betekende in de juridische praktijk van het vennootschapsleven.

Meer info

Startdatum: 17/11/2017
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen:
De lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u.
en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Aantal ECTS-credits: 23

Doelpubliek

  • Advocaten, stagiairs-advocaten en bedrijfsjuristen
  • Accountants, belastingconsulenten
  • Notarissen
  • Algemeen academisch gevormden die reeds een juridische basis verworven hebben

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 2.100 (vrij van BTW) en € 1.900 voor stagiairs-advocaten.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Deel dit via

Gestart in november 2017

Heb je vragen?Ik help je graag verder!Kelly Decroock+32 473 54 46 84
mail mij
Ontvang de brochure